O MATA nameštaju

WOODMART - BEST ECOMMERCE THEME 2017/18
Risus suspendisse a orci penatibus a felis suscipit consectetur vestibulum sodales dui cum ultricies lacus interdum. Per suspendisse adipiscing a suspendisse auctor nibh a et at curae condimentum suspendisse.

Vaš dom nije ništa ako nije ličan. Zato smo mi, u salonu nameštaja „MATA“, tu da Vam pomognemo da kreirate i organizujete prostor koji će prikazati Vašu ličnost i šta zaista volite. To podrazumeva stručno sagledavanje i jednostavno rešavanje problema dizajnom koji objedinjuje kvalitet, dugotrajnost i ekonomičnost. Naš cilj nije samo da budete zadovoljni, već da budete oduševljeni Vašom kupovinom.

Elemente enterijera Vašeg doma možete izabrati iz naše bogate ponude u kojoj
između ostalog možete pronaći nameštaj za Vaš dnevni boravak, spavaću ili dečiju sobu, trpezariju, kuhinju.

Od našeg osnivanja 2010. godine pa do danas, afirmisali smo se na domaćem tržištu pre svega proizvodnjom i ugradnjom pločastog nameštaja po meri, izrađenog od najkvalitetnije iverice i medijapana – kuhinja, ormara, kliznih ormara, plakara, komoda, predsoblja, vitrina, kompleta za dnevni boravak, dečijih soba itd. Pored proizvodnje, bavimo se distribucijom i prodajom trpezarijskog, kuhinjskog, kao i najraznovrsnijeg tapaciranog nameštaja po meri i to: ugaonih garnitura, ležajeva, francuskih ležajeva, kauča, troseda, dvoseda i fotelja. Pored navedenog, nudimo Vam i usluge transporta naših proizvoda na Vašu kućnu adresu u najkraćem roku.